Specialist in renovatie, onderhoud en verbouwingen

GK Business en Vastgoed BV is specialist in renovatie, onderhoud en verbouwingen van woningen en bedrijfspanden. Met ambachtelijk vakmanschap worden (monumentale) panden tot in de kleinste details opgeknapt en omgetoverd tot energiezuinige en duurzame woningen of bedrijfsruimtes.

Neem contact op

Uw woning verduurzamen

Bij GK Business en Vastgoed BV staan we klaar om uw vastgoed te transformeren naar een duurzamere en energie-efficiënte omgeving. Met onze expertise en ervaring bieden we een scala aan oplossingen om uw gebouw te verduurzamen en kosten te besparen. Onze diensten omvatten onder andere vloerisolatie, dakisolatie en gevelisolatie.

ZonnepanelenVloerisolatieGevelisolatieHR++ Glas

GK Business & Vastgoed BV

Bouwen met vertrouwen

GK Business heeft ruime ervaring in het uitvoeren van woningrenovaties en bouwprojecten.

U kunt bij ons no-nonsense familiebedrijf terecht met grote en kleine projecten. Wij zijn gespecialiseerd in projecten voor expats. Wij werken al jaren voor expats in dienst van onder andere Unilever, Shell, Akzo Nobel, EMA en vele andere internationale gerenommeerde bedrijven.

Alle werkzaamheden worden uit handen genomen en het project wordt in goed overleg voorbereid en volledig conform uw wensen uitgevoerd. U heeft één contactpersoon (one stop shop) en we streven altijd naar duurzame en persoonlijke relaties met onze opdrachtgevers.

Maak een afspraak

Woningrenovaties

Betrouwbare Specialisten

GK Business & Vastgoed BV

Betrouwbare specialisten

Bij GK Business kunt u het volledige projectbeheer uit handen geven. Vooraf bespreken wij uw wensen en wordt er vrijblijvend een raming van de kosten gemaakt. We bespreken of alles realiseerbaar is binnen het beschikbare budget.

Dan volgt een gedetailleerdere offerte inclusief de planning van de werkzaamheden. GK Business werkt met een vast team van betrouwbare en gecertificeerde specialisten en partners die hun vak verstaan.

Onze partners