Vastgoed

GK Business wil te allen tijden haar opdrachtgever ter zijde staan om het onroerend goed zo optimaal mogelijk te renoveren en te onderhouden en daardoor te laten renderen.
Als partner zijn wij het verlengstuk van de opdrachtgever en zullen de wensen en eisen van de opdrachtgever nimmer uit het oog verliezen. Door onze professionele werkwijze komen wij tegemoet aan de doelstelling van de opdrachtgever.

Elk vastgoedproject heeft zijn eigen kenmerken met betrekking tot de locatie, de onderhoudstoestand, de functionaliteit, de gebruiker enzovoort. Of dit nu een kantoor, bedrijfspand, winkel of woning betreft, wij stemmen altijd onze werkzaamheden af op deze kenmerken. 

Essentieel hierbij is de communicatie. Zowel naar u als opdrachtgever als richting de overige betrokken partijen. 

Het inschakelen van onze organisatie zal voor u als opdrachtgever direct voordelen opleveren door onze inbreng van jarenlange ervaring en deskundigheid. Betrokkenheid en kwaliteit kenmerken onze aanpak.

GK Business richt zich voornamelijk op de zakelijke markt. Onze opdrachtgevers zijn gevarieerd en dat is een feit waar we trots op zijn. Zij vallen dan ook onder de volgende categorieën:

  • Verenigingen van eigenaren
  • Bedrijven en instellingen
  • (Institutionele) beleggers

GK Business in alle opzichten uw ideale partner als het gaat om bouwkundige renovatie, onderhoudsprojecten en installatietechniek. Betrokkenheid, deskundigheid en ervaring kenmerken onze aanpak.

Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring opgedaan bij (institutionele) beleggers, vastgoedbeheerders. Zij leveren topprestaties op maat en zoeken naar praktische oplossingen. 

Onze diensten zijn volledig op de wensen van de iedere opdrachtgever afgestemd. 
Het directe contact tussen u als opdrachtgever en GK Business is van beslissende betekenis voor de klantgerichte aanpak van onze organisatie. Mede daardoor is GK Business in staat efficiënt en slagvaardig te werken.